Werkwijze & tarieven

 

Mijn werkwijze


Tijdens het eerste consult gaan we eerst uitgebreid praten. Zo krijg ik een goed beeld van je als persoon, de klachten en ziektegeschiedenis. Met als doel een zo doeltreffend mogelijk middel te vinden om het zelf herstellende vermogen te activeren en lichaam en geest weer in balans te krijgen. Het eerste uitgebreide consult duurt ongeveer 1,5 uur. Vervolgconsulten zijn korter. Ik kijk dan hoe de afgelopen periode van 4-6 weken zijn gegaan en hoe je gereageerd hebt op het door mij voorgeschreven homeopathische middel.

Gaat het beter, dan wordt (in overleg) de periode tussen de consulten langer. Telefonisch en e-mail overleg is altijd mogelijk. 

Tarieven

per januari 2024


Eerste consult ca 1,5 uur: € 123,00
Vervolgconsult ca 60 min: € 90,00
Acuut consult: € 45,00
Verstrekking middelen zonder consult (herhaling): €22,50
Telefonisch consult (20 minuten): € 37,00
Algemene advisering tijdens telefonisch spreekuur: gratis

Afspraken die niet minimaal 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht. Behandelingen worden contant betaald. Pinbetaling is niet mogelijk. Na de behandeling ontvang je een factuur, die je in kunt doorsturen (als je aanvullend verzekerd bent) naar je ziektekostenverzekeraar.

Voor een eerste consult is het fijn als ik van tevoren enkele gegevens krijg. Graag dit formulier invullen en mailen naar info@homeopathiemijdrecht.nl

Vergoedingen & premies

De ziektekostenverzekeraar vergoedt de consulten geheel of gedeeltelijk. Kijk vooraf de aanvullende verzekering na. Het consult valt dus niet onder de € 385,- eigen risico van het basispakket. Er is geen verwijzing nodig van de huisarts. Je kunt natuurlijk wel aan de huisarts melden dat je met een homeopathische behandeling bent gestart.

De vergoedingen en premies voor homeopathie kun je bijvoorbeeld hier vinden:

Ik ben aangesloten bij de RBCZ en beroepsvereniging NWP.

Blijf op de hoogte


Wil je ook informatie over de verschillende homeopathische middelen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief met “het Middel van de week”