Deze week een stukje over de homeopaat

Elke week bespreek ik met jullie een ander onderwerp of een middel van de week. Deze week wil ik jullie meenemen in de verschillende redenen die mensen kunnen hebben om naar een homeopaat te gaan. 

Als je fysieke klachten hebt zul je denken, of klachten waarbij je regulier niet verder meer mee komt. Vaak zie ik ook mensen die al een lange weg hebben afgelopen en nog steeds hun klachten hebben als ze bij mij komen, vaak al jaren! Ik ben hun laatste redding zeggen ze dan vaak. Vaak hoor ik later in de behandeling als de klachten veel minder zijn of bijna weg, ik had eerder moeten komen! Mee eens! Want het is best verdrietig en zonde van de tijd die we met zijn allen hebben om deze in lijden door te brengen.
Want het is echt niet nodig!
En natuurlijk heeft homeopathie niet overal een antwoord op, maar heel vaak wel gelukkig! En zie ik blijde mensen die weer in balans zijn, zichzelf zijn. Want dat is wat je doet met de homeopathie mensen weer laten worden wie ze zijn! En niet alleen fysiek verhelp je klachten maar emotioneel brengt het zoveel dat mensen versteld staan wat voor zaken er veranderd zijn in de positieve zin! Dus als je niets fysieks hebt maar wel down bent of erg emotioneel, met veel woede of verdriet rondloopt dan is homeopathie het antwoord! Het kan zo enorm helend zijn voor zaken die je hebt meegemaakt en daar nog moeilijk een weg in kunt vinden. Homeopathie kan zoveel moois dan brengen! Mensen hebben hier hier vaak geen besef van als ze bij me komen, maar gaande weg ervaren ze het en dat is een prachtig cadeau voor jezelf! 


Deel deze informatie gerust aan mensen om je heen die dit goed kunnen gebruiken.

En je kunt nu nog het e-book en daarmee automatisch de online cursussen aanschaffen met korting! 
https://www.homeopathiemijdrecht.nl/courses/e-book-tips-voor-homeopathische-zelfzorg-onderweg/
Zo leuk ik krijg er al mooie reacties op van mensen die het boekje al hebben!Vragen over dit onderwerp? Laat het me weten per mail.
Fijne week!


Hartelijke groet,
Rianda Groenendijk
www.homeopathiemijdrecht.nl
Facebook: Homeopathie Mijdrecht