Homeopathie en aanvullende therapie

In mijn nieuwsbrief heb ik al eens besproken wat de homeopathie allemaal voor je kan betekenen. Vandaag wil ik je ook meenemen naar een aanvullende therapie die heel mooi gecombineerd kan worden met de homeopathie.
In veel gevallen red je het prima alleen met de homeopathie maar soms zie ik in mijn praktijk ook dat er andere therapieën nodig zijn om de cliënt verder te ondersteunen en dit kunnen allerlei therapieën zijn uit het de complementaire geneeswijze. Zelf ben ik van mening dat er meerdere wegen naar herstel kunnen leiden. 

Graag wil ik jullie voorstellen aan Nienke die Online Essentie Coaching geeft. We hebben samen al enkele cliënten begeleid met goed resultaat.

Wat is Online Essentie Coaching?

Ik Nienke Maria van Heck geef Holistische coaching sessies vanuit jouw favoriete stoel thuis. Essentie coaching  is een combinatie van hypnose therapie, Innerlijk kind-therapie, NLP, lichaamsbewustzijn- en bewustzijnscoaching. Ik pak de therapie/coaching op alle lagen aan (fysiek, Energetisch, mentaal, sociaal, omgeving, spiritueel) zodat er een werkelijke diepgaande en duurzame  transformatie in het leven van de cliënt kan plaatsvinden.

Omdat we de sessies via de telefoon doen, komen we vrijwel al gelijk bij de kern van het probleem omdat er geen afleiding plaatsvind.

Essentie coaching neemt je mee naar een eenvoudige, lichte en liefdevolle weg van innerlijke vrijheid, Zelfheling, Zelfliefde, het Zelf leren dragen van jouw innerlijk bezeerde kind/trauma en de weg naar jouw hoogste potentie. En dient voor alle soort uiteenlopende klachten fysiek en mentaal. (net als homeopathie!) Zodat je eindelijk dat leven kan leven waar je altijd van gedroomd hebt. Het kan, ook voor jou!

Kort iets over mij:
Mijn naam is Nienke Maria van Heck. Ik ben mama van mijn 1 jarige zoon Elanor en woon met Elanor en mijn vriend Benjamin in de prachtige bossen in Zuid-Oost Duitsland. Vanuit deze plek voorzie ik met alle liefde de coaching sessies op afstand. Vanaf jongs af aan loop ik het spirituele bewuste pad. Ik heb vele spirituele reizen gemaakt, Energetisch en bewustzijnswerk gedaan op meerdere plekken in de wereld en vele mensen geholpen om hun leven te transformeren van slachtofferschap naar creator van geluk.

Als je nieuwsgierig bent geworden, neem gerust een en kijkje op mijn website of schroom niet om mij een berichtje te sturen via mijn website: www.nienkemaria.com 

Samenwerking

Ik ben zo dankbaar dat Rianda en ik onze krachten samen kunnen bundelen om het helingsproces van de cliënt nog meer ingangspunten te kunnen geven en daarmee nog meer te verstevigen. Tijdens de homeopathische behandelingen weet ik dat er vaak veel los komt en kan essentie coaching een naadloze aansluiting en aanvulling zijn op het verlichten, versnellen of het ondersteunen van het helingsproces van een bepaald trauma/kwaal/patroon op bewust of onbewust niveau. En andersom als er veel loskomt bij de Essentie coaching sessie, kan homeopathie een hele krachtige ondersteuning zijn.

Rianda is al jaren mijn homeopaat en ik heb geweldige ervaringen met haar, plus dat ik haar als mens heel erg waardeer. We bundelen onze krachten samen om jou nog beter en sterker te kunnen ondersteunen in jouw proces. Zo waardevol! 

Middel van de week

Ik schrijf en post regelmatig op Facebook en Instagram over een homeopathisch middel.

Wat de naam is van “het Middel” en voor welke klachten je het kunt inzetten. Wil jij ook weten wat homeopathie is en welke klachten ik goed kan behandelen ? 

Soms zijn mensen slecht ter been of kunnen niet naar mijn praktijk komen. Dan kan ik ook een huisbezoek doen.

Mocht je hier meer over willen weten, laat het me hier weten.