Sta je op het punt om op reis te gaan? Of een korte vakantie?

Bereid je voor op je reis en neem een setje homeopathie met je mee! Met een setje homeopathische middelen en toegang tot de online cursus voor zelfzorg, ben je klaar voor een reis vol gezondheid en welzijn. Laat me je vertellen waarom dit een absolute must-have is voor jouw reis!

Wanneer je op reis gaat, wil je jezelf omringen met natuurlijke producten. Homeopathische middelen zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en bieden een veilige en effectieve benadering van genezing. Ze helpen je bij het verlichten van klachten zoals reisziekte, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn, en nog veel meer. Neem deze kleine wonderen mee op je reis en laat de kracht van de natuur je begeleiden.

Met een setje homeopathische middelen in je tas ben je voorbereid op elk avontuur dat je pad kruist. Of je nu gaat wandelen in de bergen, duiken in de zee of de lokale keuken wilt proeven, onverwachte klachten kunnen altijd opduiken. Met je homeopathische middelen kun je snel en effectief reageren, zodat niets je plezier in de weg staat. Ook is het super handig om mee te hebben voor je kinderen! Want we weten allemaal dat er onderweg nog wel eens hinder kan zijn bij de kinderen zoals bijvoorbeeld een valpartij of opkomende tandjes.

Reizen betekent vaak wel rekening houden met beperkte bagageruimte. Gelukkig zijn homeopathische middelen compact, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Ze nemen weinig ruimte in beslag in je bagage en kunnen makkelijk worden meegenomen. Met je homeopathische reisset binnen handbereik, heb je een hele apotheek aan mogelijkheden bij je, zonder zorgen over overtollig gewicht of ruimte.

Nu wil je vast weten wat de mogelijkheden zijn van de online cursussen. Ik heb 3 soorten pakketten die ik aanbied.

1️⃣Homeopathie Basis (€197): Word een homeopathie-expert met het Homeopathie Basispakket! Leer de essentie van homeopathie en ontdek hoe je het kunt toepassen. Met uitgebreide theoretische kennis, video’s, podcasts en quizzen, krijg je een solide basis. Tevens 3 maanden toegang tot de Facebook-community. Je leert ook hoe je homeopathie kunt gebruiken bij EHBO-situaties en krijgt een gedetailleerde beschrijving van bijpassende middelen. Met levenslange toegang tot de online cursus en gratis updates, word je een meester in je eigen gezondheid.

2️⃣ Homeopathie Plus (€347): Stap naar een hoger niveau met het Homeopathie Plus-pakket! Naast alle voordelen van Homeopathie Basis, krijg je 6 maanden gratis toegang tot de Facebook-community, waar je kunt verbinden met gelijkgestemde individuen en waardevolle inzichten kunt delen. Daarnaast bied ik je een persoonlijke 1-op-1 vragensessie om al jouw specifieke vragen te beantwoorden. Met 25% korting op de module acute ziektes, ben je goed voorbereid op alle uitdagingen die je kunt tegenkomen.

3️⃣ Homeopathie Extra (€497): Ga voor de ultieme homeopathische ervaring met het Homeopathie Extra-pakket! Naast alle voordelen van Homeopathie Plus, krijg je maar liefst 1 jaar gratis toegang tot de Facebook-community en twee persoonlijke 1-op-1 vragensessies om al jouw vragen grondig te bespreken. Bovendien ontvang je de module acute ziektes zonder extra kosten en profiteer je van 50% korting op toekomstige vervolgmodules, waaronder spannende thema’s zoals reizen, zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Kies het pakket wat bij jou past! Meer weten? Stuur me een mailtje! Of kijk op de cursus pagina op deze website.