Deel 6 alweer en nog niet uitgeschreven 😉

“Vandaag zijn we weer te gast bij het NIH, het NATIONAL INSTITUTE OF HOMOEOPATHY. Er is vandaag een seminar in hun eigen zaal. Het terrein van het NIH is ontzettend groot en biedt alle mogelijkheden onder één dak. We zijn voor een korte periode uitgenodigd voordat we weer naar de OPD’s gaan. We gaan even gedag zeggen en zijn aanwezig bij de opening van het seminar. Dit verloopt altijd heel eervol, met muziek, een ceremonie voor Hahnemann met kaarsen en een mooie slinger die om een standbeeld van hem wordt gehangen. Het is heel bijzonder om mee te maken! En de muziek met de trommels is zo bijzonder! Helaas kan ik in deze blog geen filmpje plaatsen, maar dit zal ik zeker delen op mijn social media. De mensen in India zijn zo dankbaar voor de grote meester dat hij overal wordt geëerd. Ik ben absoluut ook erg dankbaar voor deze geniale uitvinder, maar wellicht zit er bij ons wat Nederlandse nuchterheid op. Maar ik kan me er helemaal in vinden 🙂

Energieën zijn zo belangrijk! En homeopathie gaat over energie, de middelen bevatten energie die jou kunnen helpen je zelf genezend vermogen aan te zetten. Met welke intentie helpt de homeopaat? Doet de degene dit om de ander verder te helpen, of om zelf een beter gevoel te krijgen? Voor mij persoonlijk geldt het eerste. Ik weet waar je heen kunt komen met homeopathie, waar het je kan brengen en wat het je kan opleveren! Dit gun ik anderen ook. Iedereen zou hiervan op de hoogte moeten zijn! Het is pure armoede als dit niet aangeboden wordt. En dat is precies de rijkdom van India. Natuurlijk is daar niet alles koek en ei, verre van dat. Maar de overheid en de bevolking weten wat een oplossing kan zijn voor vele problemen, zowel fysiek als geestelijk.

Er worden zoveel goede behandelingen bij mensen weggehouden vanwege de onderdrukking hier in Nederland om alles wat complementair is en de mensen gezond kan maken en houden zoveel mogelijk te ontmoedigen. Maar gelukkig weten mensen steeds beter de weg te vinden en verspreidt het zich als een vuurtje! Als je eenmaal bekend bent met de magie van homeopathie, wil je niet meer anders.” Tot de volgende blog!